Треньорът на Интер Антонио Конте заяви, че "нерадзурите" вече плашат съперниците, но са отпаднали от Ювентус на 1/2-финалите за Купата на Италия заради грешките от първия мач. Реваншът в Торино завърши 0:0 и с общ резултат 2:1 "бианконерите" се класираха за решаващата среща, където чакат победителя от Аталанта и Наполи (0:0 в първия двубой).

"Смятам, че трябваше да материализираме шансовете си. Жалко е, че отпадаме, защото в 180 минути видяхме два отбора, които се бориха докрай. Платихме си за загубата в първия мач, за някои подаръци, които направихме на съперника. До края на мача търсехме гола, защото това можеше да промени хода на мача. Съжалявам, защото тези сблъсъци са 180 минути. Направихме всичко възможно, играхме с желание и решителност. Когато правиш грешки, трябва да се учиш от тях и след това да се изправиш и да продължиш напред", заяви Конте.

"Винаги се целим високо, дори и в Шампионската лига искахме да стигнем далеч. Понякога успяваш, друг път - не. За Купата на Италия достигнахме до 1/2-финал, както и миналата година. Продължаваме да работим, за да стигнем там, където искаме, но още не сме го постигнали. Вървим по правилния път, учим се от грешките си и продължаваме да работим. Интер вече си върна позициите. Отново плашим опонентите си, както уплашихме Юве", добави Конте.